Samenwerking met de ′IK ACADEMIE′

De reden van samenwerking

Door jarenlange ervaring weten Marie Heleen en Gertjan dat ′verbinden′ werkt. Door te verbinden wordt je niet alleen ′sterker′, maar kunnen zij mensen ook op een veel breder vlak ondersteuning bieden in zijn of haar ontwikkelingspad.
De samenwerking is ook tot stand gekomen doordat Marie Heleen en Gertjan beiden niet alleen een gelijkwaardige visie hebben, maar ook omdat bepaalde aspecten binnen het psychisch en mentaal welzijn heel erg met elkaar verbonden zijn.

Daarnaast zijn Marie Heleen en Gertjan allebei kundig en zetten zij de mens centraal. Bovendien zijn Marie Heleen en Gertjan ook nog ervaringsdeskundigen, waardoor zij het ′vermogen′ hebben om mensen op een goede manier te helpen en adviseren.


Met deze nieuwe samenwerking hopen we een
nog succesvollere en betere
relatie te ontwikkelen met onze klanten!
Ik academy

Wat biedt de ″Ik Academy″

De ″Ik″ Academie vergroot uw zelfvertrouwen, geeft inzicht in uw kernkwaliteiten en valkuilen.
Je leert deze bij anderen te herkennen en hoe hier mee om te gaan. Het is fijn als je het dagelijks leven vol zelfvertrouwen tegemoet kunt treden en ook weet op welke punten je niet overmoedig moet worden.

De kernwaarden waar zij mee werken is verbinden en evenwaardigheid. De ″Ik″Academie is ook van mening dat juist door verbinden niet alleen een mooie dynamiek onstaat, maar ook een groot ′herstellend′ vermogen heeft bij mensen.

- Persoonlijkheidsprofiel Kernkwaliteiten Zelfvertrouwen
- Diagnose bij mentale ′verstrengeling′
- Bekijken systeem van herkomst (systeem opstelling)


Contactgegevens
GertJan Veneman
Eigenaar ″IK ACADEMIE″
06-58968567
info@ikzelf.nu
www.ikzelf.nu